Antonov aandelen

Antonov handelt in aandelen sinds 1995 en heeft vooral veel Pennystocks. Het bedrijf heeft een notering op zowel de beurs in Amsterdam als die in Londen. De laatste jaren is de waarde van de aandelen flink gedaald. Dit heeft mede te maken gehad met de financiƫle crisis.

Over Antonov


Antonov is een bedrijf dat versnellingsbakken produceert. Het bedrijf is in 1990 opgericht door de Bulgaar Roumen Antonov. Het bedrijf kwam met een geheel nieuwe uitvinding, waarbij gebruik werd gemaakt van tandwielen. De tandwielen staan schuin en daardoor kan er mechanisch worden geschakeld. Echt veel winst heeft het bedrijf niet gemaakt en regelmatig heeft het geprobeerd om uit te problemen te komen door met nieuwe aandelen op de beurs te komen. Hierdoor is de onderneming met grote regelmaat onderwerp van veel gesprekken binnen de aandeelhouders. Er zijn voorstanders en tegenstanders.

Nieuw kapitaal


Antonov zorgt regelmatig voor nieuw kapitaal, door nieuwe aandelen op de beurs te plaatsen. Dit kapitaal is nodig voor ontwikkelingen binnen het bedrijf om de versnellingsbakken nog beter te maken. Het bedrijf heeft in het verleden al vaak op deze manier nieuw kapitaal verkregen.

Voor- en tegenstanders


Op de aandelenbeurs wordt er altijd sceptisch gereageerd op de aandelen van Antonov. Er zijn aanhangers, die vooral zeggen dat het bedrijf technologische ontwikkelingen doormaakt en in de toekomst zeker veel winst zal maken. Tegenhangers zijn vooral sceptisch en denken niet dat de winst er ooit zal komen. Op veel fora wordt er regelmatig over gesproken en vinden er heftige discussies plaats. Ieder beleggersforum heeft hier wel eens mee te maken gehad.

Antonov in Nederland

Antonov is in Nederland niet heel bekend, behalve bij de aandeelhouders. Het is een redelijk bedrijf, maar omdat het tot nu toe nog niet veel heeft bereikt, zijn maar weinig mensen op de hoogte van het bedrijf.

Extra aandelen op de beurs

Sinds 2012 zijn er ngo eens extra aandelen van Antonov op de aandelenbeurs te vinden. Dit heeft het bedrijf gedaan om een faillissement op te lossen. Er waren achttienmiljoen aandelen uitgegeven aan een koers van 1 pence. Aandeelhouders reageren sceptisch en weten niet of het verstandig is om de aandelen te kopen. Ze vinden dat extra aandelen op de beurs geen manier moet zijn om uit de financiƫle problemen te komen.